Vanliga frågor

Kan man använda VISA och MasterCard?

Ja det går bra, även American Express fungerar fint.

Kan man beställa och erhålla faktura istället för att betala med kort?

Ja, du kan fylla i rutan BEGÄR OFFERT eller bara kontakta Kga Offline Center.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Om du inte hittade svaret på din fråga är du välkommen att ställa den till oss via formuläret nedan. Vi svarar så fort vi kan!

Ditt namn

Din e-post

Vad undrar du över?

KGA Offline Center

Vi finns alltid här för att hjälpa dig – året runt!

Har du frågor om våra produkter eller tjänster är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Du kan alltid kontakta oss via info@kgaofflinecenter.com eller via formuläret nedan.

  • En robotanläggning som monterar produkter hade problem med felhantering. Om roboten tappade en detalj så fick hela produkten fyllas manuellt. Kga Offline Center laddade det verkliga programmet i RobotStudio och förbättrade felhanteringen. Allt arbete kunde utföras utan att störa pågående produktion. Idag går stationen för fullt.

    Förbättrad felhantering
  • Kga Offline Center skapar PC-program där operatören anger sina mått på detaljen. När indatat är klart är det bara att trycka på en knapp och ett färdigt robotporgram kan laddas ner till robotstationen. Kga Offline Center har arbetat med detta arbetssätt då det gäller fräsning med robot. På så sätt kan operatörer skapa robotprogram på ett mycket enkelt sätt.

    PC-program till operatör
  • Simulering av en robotstation innehållande 4 robotar, lägesställare och maskiner. Stationen hanterar material och svetsning. Syftet med simuleringen var att kontrollera åtkomlighet och produktionsflöden. Efter simulering skapades en måttsatt 3D layout. Stationen är idag i drift och fungerar mycket bra.

    Station i drift